Beoordelingen

8,6
Beoordelingsscore

Overzicht score

Hygiëne
9,1
Comfort
8,9
Locatie accommodatie
7,5
Faciliteiten
8,8
Personeel
8,8
Waar voor uw geld
8,7

Beoordelingen

    S
    nl

    Beoordelingsscore

    9,6
    23 september 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Geert
    be

    Beoordelingsscore

    7,5
    16 september 2018

    OK

    onbetrouwbare internetverbinding Hotel afgelegen; geen goede restaurants in de buurt
    Personeel vriendelijk; mooie en moderne kamers
    nl

    Beoordelingsscore

    9,2
    7 september 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Marloes
    nl

    Beoordelingsscore

    7,9
    4 september 2018
    Jacuzzi op het dak :)
    Kees
    nl

    Beoordelingsscore

    9,2
    4 september 2018
    Beetje in een achterbuurtje dachten we eerste instantie. Maar dit heeft zeker zn charmes!!
    Prachtig hotel met alles erop en eraan. Vlakbij China Town, wat een mooie afsluiter was van onze mooie reis. Alles goed te doen, met taxi of tuktuk. heerlijke restaurantjes heel vlakbij. Ontbijt was heerlijk.
    Nicole
    nl

    Beoordelingsscore

    6,7
    1 september 2018

    Rustpunt in een drukke stad

    De zogenaamde gratis shuttle . Deze moest een uur van te voren besteld worden en ging maar naar een paar plaatsen. Ook werd je alleen maar weg gebracht en niet opgehaald. Taxi's wisten het vaak niet te vinden en een tuk tuk bracht ons de 1e dag naar totaal de andere kant van de stad.
    Het was een prima hotel met een rustige kamer een heerlijke douche en een comfortabel bed. Ook het ontbijt was goeg.
    Yishai
    il

    Beoordelingsscore

    8,8
    24 september 2018
    I loved the free ride to several central locations in the city, which makes up to some extent for being a bit remote from most attractions.
    Tomas Svatek
    cz

    Beoordelingsscore

    9,6
    24 september 2018
    Clean rooms, good location.
    Pete Ray
    gb

    Beoordelingsscore

    9,2
    18 september 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Aasa Elise
    no

    Beoordelingsscore

    10
    18 september 2018

    Great stay

    It is a little far from the MRT and BTS so going back home is a little hassle.
    Our experience at Isanook exeeded our expectations. The room was spacious and very clean. The pool a good size, and they had other facilities like a small gym, tv-room, common kitchen and rooftop bar/restaurant. We really enjoyed our stay. They have a hourly tuk tuk shuttle service to five locations which we used multiple times.
    Rachel
    gb

    Beoordelingsscore

    9,6
    18 september 2018

    Great start in Thailand

    The location was good but taxis seemed to struggle to find it as it was down some small side streets.
    The room was spacious and comfortable, air conditioning was good so it was refreshing to come in from the hot weather outside. Nice breakfast.
    Paul
    nz

    Beoordelingsscore

    9,2
    18 september 2018
    Been there a number of times now. Will stay there again
    Enrico
    it

    Beoordelingsscore

    9,2
    17 september 2018
    The facilities in particular the 6th floor bar and restaurant
    th

    Beoordelingsscore

    6,7
    16 september 2018
    Location, entrance of hotel
    Clean room, the staff
    Anne
    gb

    Beoordelingsscore

    9,6
    16 september 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Nicole
    pl

    Beoordelingsscore

    9,2
    15 september 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Paul
    nz

    Beoordelingsscore

    8,8
    12 september 2018
    Hotel rang me a taxi. Taxi had no working meter, and tried to charge me nearly three times what ride was worth. Left that taxi and found another. Maybe they need to review taxi company they use.
    Breakfast, restaurant great. Staff friendly and helpful
    Felix
    gb

    Beoordelingsscore

    9,6
    11 september 2018
    Great choice for a stay in Bangkok. Clean, friendly staff, modern facilities and good breakfast.
    phitchayapha janthaban
    th

    Beoordelingsscore

    6,7
    11 september 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Anne
    gb

    Beoordelingsscore

    9,6
    9 september 2018

    Excellent! Stay at the iSanook.

Beoordelingen worden geladen